Workshops Rotterdam

Welkom in ons medialab!

Digital Playground is al jaren een populaire bestemming voor een buitenschoolse (CKV-)activiteit. In ons medialab in het centrum van Rotterdam kunt u met hele klassen tegelijk een workshop volgen waar het zelf maken van media over een cultureel onderwerp centraal staat.

U vindt de verschillende lesprogramma's in het menu aan de linkerzijde. U kunt daar ook per lesprogramma een pdf downloaden met alle informatie. Handig als u met collega's in overleg gaat over de opties.

We helpen docenten graag inzichtelijk te maken wat het volgen van een lesprogramma bij Digital Playground kan betekenen. Wat komt er bij kijken en hoe verloopt een workshop? We leggen het u graag uit. Elke workshop heeft zijn eigen leerdoelen die passen bij de kerndoelen, zoals deze voor CKV zijn vastgesteld.

Daarnaast geven we per workshop aan bij welke leerdoelen op het gebied van mediawijsheid de workshops passen. Dit is gebaseerd op het mediawijsheid competentieprofiel dat is opgesteld door Mediawijzer.net.

Neem contact met Digital Playground op als u meer informatie wilt over de specifieke workshops via 010-412 60 31 of reserveringen@digitalplayground.nl.

Wij denken ook graag met u mee over opdrachten op maat, op school of op locatie!