Algemeen

Digital Playground houdt zich al sinds 1998 bezig met het ontwikkelen van mediawijsheid van jongeren, al bestond die term toen nog lang niet. Sinds de start onder de vleugels van Stichting Hal 4 heeft Digital Playground ruim honderd projecten voor verschillende opdrachtgevers uitgevoerd, van filmfestivals en musea tot gemeenten en adviesbureaus. Inmiddels is Digital Playground een zelfstandige stichting met een eigen medialab in het centrum van Rotterdam.

Onze expertise in het werken met jongeren en media die in al die jaren is opgedaan is uniek en wordt in al onze projecten en producten toegepast. Of het nu gaat om een serie workshops in samenwerking met een kunstinstelling of festival waarin kunst en cultuur centraal staan of een traject waar een maatschappelijk thema als geweld of vrijheid wordt behandeld. Onze methodiek past op ieder project.

Partner: Uw boodschap in ons jasje!
Wie een belangrijke, educatieve boodschap heeft over te brengen en een methode zoekt om die te laten landen bij jongeren is bij Digital Playground aan het goede adres. Wij voelen ons thuis in de wereld van onderwijs, technologie en media. U heeft de boodschap, wij voegen er de mediawijze component aan toe.

Op deze pagina’s vindt u een selectie uit de lopende projecten en projecten die we de laatste jaren hebben uitgevoerd. Zowel eigen initiatieven als projecten in opdracht. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.